Graag willen we u verwelkomen binnen onze nieuwe kerk-app. Deze app voorziet in mooie functies die u rechtstreeks kunt gebruiken vanaf uw smartphone.

Enkele hoogtepunten van de app zijn:

– Digitale ledenlijst
– Dagelijkse Bijbelteksten en/of podcasts
– Gemakkelijk doneren aan de wekelijkse collectes
– Agenda met kerkdiensten en activiteiten

 

Daarnaast beschikt de app over een veel meer handige functies. Meer informatie over de inzet van de kerk-app in onze kerk, installatie instructie en handige weetjes is te vinden te vinden op deze pagina (inloggen met Petrakerk website account is verplicht)

Uiteraard zijn deze gegevens beveiligd. Daarom is deze app alleen beschikbaar met een (persoonlijk) account. Voor het aanmaken van uw account hebben we enkele gegevens nodig. Deze sturen we door naar de scriba. Deze zullen handmatig worden gecontroleerd en aangevuld in de ledenadministratie. Daardoor zijn uw gegevens actueel en kunnen we uw account activeren.

Naam(Vereist)
Deze persoonsgegevens worden gecontroleerd met de ledenadministratie. Vul uw volledige roepnaam in, indien u deze in de app wilt weergeven.
Adres(Vereist)
E-mailadres (persoonlijk)(Vereist)
In de ledenadministratie wordt dit emailadres gekoppeld aan bovenstaande persoonsgegevens. Dit emailadres wordt gebruikt als gebruikersnaam voor de Scipio app. De uitnodiging wordt toegestuurd naar dit emailadres.
Gezinsleden (bovenstaand formulier per gezinslid invullen heeft de voorkeur)
Roepnaam
Voorletters
Tussenvoegsel
Achternaam
Persoonlijk emailadres
Controle emailadres
Persoonlijk 06-nummer (optioneel)
 
In de ledenadministratie zijn eventuele gezinsleden aan elkaar gekoppeld. Vul hier de gegevens in van alle gezinsleden, om deze te controleren, en/of aan te vullen. Het emailadres wordt gebruikt als persoonlijke loginnaam. Let erop dat dit uniek moet zijn. Jongeren krijgen ook een account. Bijvoorbeeld voor catechisatie of JV.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.