Naar overzicht
12
okt
  • zaterdag, 10:00 uur
  • zaterdag, 12:00 uur
  • Petrakerk Kapelle – Biezelinge, Goessestraatweg 18, Kapelle

Op zaterdagmorgen 12 oktober van 10.00-12.00 uur is het weer beurs. Er wordt najaars- en winterkleding in de maten XXS t/m XXL verkocht. We zien bij iedere beurs dat er heel veel leuke kleding voor jonge meiden in de maten XXS-XS-S wordt aangeboden. Neem daarom zeker je dochter(s) mee naar de beurs!
Als je het leuk vindt om kleding te verkopen via onze beurs kun je via het e-mailadres:  dameskledingbeurs@petrakerkkapelle.nl een nummer aanvragen. Voor evt. dringende vragen kun je contact zoeken met 06-17735783 (Ankie Vermerris).
Het goede doel is deze keer stichting Sta op zorg in Vlissingen, een stichting die christelijke hulpverlening biedt aan mensen met verslavingsproblemen. We zijn steeds op zoek naar nieuwe inbrengers van kleding. Probeer het gewoon een keer of vraag meer informatie aan via het bovengenoemd mailadres.
Voor het goed organiseren van de beurs zijn veel vrijwilligers nodig. Lijkt het je wat om ons te komen helpen? Neem dan contact op via de mail en je kunt aankomende beurs al proefdraaien. Het is heel gezellig om op deze manier als vrouwen van de gemeente praktisch bezig te zijn en iets te doen voor onze medemens. Iedereen hartelijk welkom op de beurs!
Hartelijke groeten, het kledingbeursteam.